Спочатку треба визначитись з місцем розміщення вбудованої техніки, від цього залежить подальше розташування модулів і в результаті – створення загального дизайну кухні. Витяжки можуть бути пристінні відкриті, стельові або вбудовані. Модель, розміри, потужність визначається характеристиками приміщення, а тип – відповідно до вподобання замовника в концепції меблевого проекту. Місце розміщення найкраще вибирати недалеко від вентиляційного каналу. Чим більше відстань і кількість поворотів, тим більше знижується ККД витяжки. Під витяжкою монтується варочна поверхня. Для вбудованих витяжок є особливість розміщення по висоті: щоб випаровування не вивели з ладу елементи панелі управління – розміщення витяжки по висоті має бути не нижче 65 см до варочної поверхні. Ширина витяжки повинна бути не менше, ніж ширина варочної поверхні. Місця мийок, посудомийок визначаються з урахуванням надійного забезпечення зливу та подачі води. Конструкція сучасних електричних духових шаф дозволяє розміщувати їх у будь-якому зручному для роботи місці. Розташування у пеналах поруч з іншими приладами (наприклад холодильником) не впливає на якість їх роботи.
Згідно договору, ми виготовляємо та монтуємо меблі, до 45 робочих днів. В залежності від технічних особливостей та матеріалу, що використовується, можливий швидший монтаж. Це обговорюється з дизайнером в салоні.